Homok rendelés

Cégünk profilja iskolák és óvodák kertjének és játszótereinek a felújítása illetve kiépítése. Ebben szerencsére több mint egy évtizedes múlttal és hatalmas referenciákkal rendelkezünk, amikre nagyon büszkék vagyunk Most ebben a cikkben a felújítás, a homok rendelés és a kivitelezés folyamatairól fogok egy kicsit értekezni, bemutatva, milyen nehézségek árán jutottunk el oda, ahol most tartunk.

Homok rendelés Budapesten

Amikor elkezdtünk a céggel dolgozni, akkor még mi sem tudtuk pontosan, hogyan fogunk kapcsolatokat kiépíteni és partnereket szerezni. Ebben szerencsére volt egy segítségünk. Az első munkánk során ismertük meg a Fuvaroda céget, akik építőanyag kereskedést üzemeltetnek és többek között a homok rendelés során is velük dolgoztattunk. Ekkor beszélgettünk el velük először hosszasabban, arról, hogy mi kik is vagyunk és mivel szeretnénk foglalkozni.

homok rendelés

Homok rendelés az óvodai felújításokhoz

Ekkor derült ki, hogy ők standard beszállítóik több óvodának, amikor a tavaszi idényben fel kell frissíteni a homokozókat vagy esetleg más építőanyagra van szüksége az intézményeknek. Így olyan szoros ismeretségeket és kapcsolatokat építettek ki az elmúlt években, hogy szívesen mutattak be minket a megfelelő embereknek. Ráadásul az egyik cég tulajdonosunk gyereke is egy budapesti óvodába járt, így könnyen ment az ismerkedés. A homok rendelés mellett így a kapcsolati tőke kiépítésében is szerencsénk volt ezzel a céggel.

Mert abban egyértelműen segítségre szorultunk az elején, hogy merre szükséges elindulnunk, és kik azok a döntéshozók, akikkel érdemes beszélgetnünk. Ekkor ismertük meg a budai kerület polgármesterét, akivel szerencsésen tudtunk egyeztetni, hogy természetesen minden szabályt és törvényt betartva, hogyan lehetséges az óvodákkal és iskolákkal együttműködni a kert és játszótér felújítások során. Mert sokszor nem csak homok rendelés, hanem a teljes felújítás is szóba került.

Így indultunk el a rögös utunkon, amelyet az elmúlt évek során szerencsésen kitapostunk magunknak és mára már megkerülhetetlenek lettünk az óvoda felújításokat végző cégek mezőnyében. Aki csak homok rendelés miatt keres meg minket azoknak ugyanolyan kiszolgálást biztosítunk, mint aki egy komplett felújítást rendel meg nálunk, miközben sikerült rákerülnünk a közbeszerzési listára is, akiket automatikusan meghívnak ilyen jellegű munkákra. Ebben pedig sosem felejtjük el a kezdeti segítségét a Fuvaroda csapatának!

A homok rendelés folyamata mára már rutinszerűen zajlik és teljesen elektronikus, már nem a titkárnő felhívja az ügyintézőt módon történnek a dolgok. Ennek az előnyeit azt hiszem nem szükséges magyaráznom. Sikerült egy olyan rendszert kiépítenünk, amiben az automatikus rendelésektől, a kivitelezési folyamatok legvégéig nyomon követhetőek a lépések, és a későbbiek során mindent kontroll alatt lehet tartani. Erre a rendszerre nagyon büszkék vagyunk és ezt a mintát már több cég át is vette azóta.