Hűtőkocsi kölcsönzés

Évek óta működtetünk egy gourmet szaküzletet, ahol olyan egyedi specialitásokat árulunk, amelyek semelyik másik ehhez hasonló cég nem vagy csak nagyon ritkán és korlátozott számban, mennyiségben forgalmaz. Szerencsére sikerült egy „kartell megállapodást” kötnünk a többi szaküzlettel, amely az elmúlt években tökéletesen működik. Nagyon sok friss termékünk van, tenger gyümölcsei, egyedi zöldségek és gyümölcsök és más hűtést igénylő áruk. Ezeknek a szállítását folyamatosan a hűtőkocsi kölcsönzés révén oldjuk meg, amire már szintén évek óta a Határautó Kft. a partnerünk.

Hűtőkocsi kölcsönzés hosszú távra

Amikor sok-sok évvel ezelőtt körbenéztünk a piacon, kivel lehetne stratégiai partnerségre lépni a hűtőkocsi kölcsönzés területén, akkor egy rövid piackutatást követően találtunk egymásra a Határautó csapatával. A cég tényleg profi. Rövid és hosszú távra is lehet náluk bérelni, szinte a teljes gép- és teherkocsi választékból. Legyen az egy, egynapos költözés, egyhetes nyaralás, hosszabb távú céges programok, kisbuszok, stb. Alig tudok olyat mondani, amiben ők nem tudnak egy érdeklődőt kiszolgálni. És ebbe természetesen a hűtőkocsi kölcsönzés is beletartozik, amiben ugyanúgy több méretű autóval állnak rendelkezésre.

Hűtőkocsi kölcsönzés

Hűtőkocsi kölcsönzés külföldre

Amikor felkerestük a céget évekkel ezelőtt, akkor először csodálkoztak a felkérésen, és azt mondták „próbáljuk ki egymást”. Szép lassan kialakult egymás között a bizalom, és a hűtőkocsi kölcsönzés vége az lett, hogy már nem kellett visszavinnünk minden egyes út után az autót, hanem gyakorlatilag sajátunkként bánunk vele. Sok ismerős megkérdezte, hogy mi a francért nem vettünk egy saját kocsit egy ilyen nagyszabású vállalkozáshoz. Először is. Akkor az elején még nem volt rá keretünk, mert mindent az üzlet beindításának szenteltünk, áruba fektettük a pénzünk 80%-át. Azt követően pedig a hűtőkocsi kölcsönzés maradt a legjobb megoldás. Egyrészt tökéletesen be lehetett tervezni a havi költségvetésekbe, le lehet írni az adóból és a Határautó Kft. végzi az autó teljeskörű karbantartását, szervízelését és minden „nyűg” gyakorlatilag az övéké.

És ez a partnerségi viszony az évek alatt tökéletesre csiszolódott közöttünk és mára már legalább annyi bérlőt vittünk mi nekik, mint amennyi vásárlót ők küldenek felénk. Az autóval amúgy teljesen meg vagyunk elégedve. Mind méretben, mind a hűtési kapacitásában szinte ránk lett szabva és gyártva a kocsi, amely most már 5 éve áll a szolgálatunkban. A Határautó csapata pedig amennyiben felmerül bármilyen probléma a hűtőkocsi kölcsönzés során legyen az akár Magyarország területén belül, akár külföldön, azonnal a segítségünkre sietnek és volt már alkalom, hogy külföldön is 24 órán belül csereautót tudtak biztosítani, amikor egy vészhelyzet adódott. Ezért nyugodt szívvel tudjuk őket ajánlani mindenkinek, akinek személy- vagy teherautó bérlésre lenne szüksége legyen szó bármilyen üzleti vagy magáncélról.